Team

Mihai SIMA / mihai.sima@mhs.ro
Mihai a studiat arhitectura la Facultatea de Arhitectură și Urbanism și ingineria civilă la Facultatea de Construcții din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca. A urmat cursurile postuniversitare de specializare în restaurare - Reabilitarea Monumentelor Istorice în cadrul Facultăţii de Istorie şi Filosofie a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. A colaborat cu mai multe birouri de arhitectură din București și Sibiu. Din 2010 coordonează activitatea la MHS studio din Sibiu, ca arhitect și inginer.

Raluca Mirela SIMA / raluca.sabau@mhs.ro
Raluca a studiat arhitectura la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca și la L'École Nationale Supérieure d'Architecture de Clermont-Ferrand din Franța. În august 2012 a câștigat o rezidență de creație în cadrul Institutului Cultural Român din Paris cu proiectul 'Les chasseurs du son'. A colaborat cu birouri de arhitectură din Cluj-Napoca. Din 2012 s-a alăturat echipei MHS studio.

Mircea TOMUȘ / mircea.tomus@mhs.ro
Mircea a studiat inginerie la Facultatea de Construcții din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca, secția Construcții Civile, Agricole și Industriale. A colaborat cu birouri de proiectare din Cluj-Napoca și cu firme de execuție din Sibiu. Din 2011 s-a alăturat echipei MHS studio ca proiectant de specialitate - rezistență.

Emese Claudia LUHA / emese.luha@mhs.ro
Emese a studiat arhitectura la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca. A colaborat cu birouri de arhitectură din Alba-Iulia și Istanbul. Din 2015 s-a alăturat echipei MHS studio.

Collaborators /
Proiectare instalații - Conic Instal Proiect
Radu NICOARĂ & Nicoleta NICOARĂ
Topograf - Andrei POPA