ECHIPA

Mihai SIMA / mihai.sima@mhs.ro
Mihai a studiat arhitectura la Facultatea de Arhitectură și Urbanism și ingineria civilă la Facultatea de Construcții din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca. A urmat cursurile postuniversitare de specializare în restaurare - Reabilitarea Monumentelor Istorice în cadrul Facultăţii de Istorie şi Filosofie a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. A colaborat cu mai multe birouri de arhitectură din București și Sibiu. Din 2010 coordonează activitatea la MHS studio din Sibiu, ca arhitect și inginer.

Raluca Mirela SABĂU / raluca.sabau@mhs.ro
Raluca a studiat arhitectura la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca și la L'École Nationale Supérieure d'Architecture de Clermont-Ferrand din Franța. În august 2012 a câștigat o rezidență de creație în cadrul Institutului Cultural Român din Paris cu proiectul 'Les chasseurs du son'. A colaborat cu birouri de arhitectură din Cluj-Napoca. Din 2012 s-a alăturat echipei MHS studio.

Mircea TOMUȘ / mircea.tomus@mhs.ro
Mircea a studiat inginerie la Facultatea de Construcții din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca, secția Construcții Civile, Agricole și Industriale. A colaborat cu birouri de proiectare din Cluj-Napoca și cu firme de execuție din Sibiu. Din 2011 s-a alăturat echipei MHS studio ca proiectant de specialitate - rezistență.

Emese Claudia LUHA / emese.luha@mhs.ro
Emese a studiat arhitectura la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca. A colaborat cu birouri de arhitectură din Alba-Iulia și Istanbul. Din 2015 s-a alăturat echipei MHS studio.

COLABORATORI
Proiectare instalații - Conic Instal Proiect
Radu NICOARĂ & Nicoleta NICOARĂ
Topograf - Andrei POPA

Despre cine suntem și ceea ce facem…

Suntem un birou de arhitectură și design din Sibiu, creat în 2010. Suntem o echipă mixtă, formată din arhitecți și ingineri, interesați de îmbunătățirea calității mediului construit. Credem cu tărie că arhitectura de bună calitate este un proces creativ care implică colaborarea strânsă între oameni și diversele profesii implicate.